Enkelboeien

Hudson Enkelboeien

€ 15,96 € 19,95

Direct leverbaar
Fetish enkelboeien

€ 37,95

Direct leverbaar
Harley Enkelboeien - Rood

€ 14,36 € 17,95

Direct leverbaar
Hunter Enkelboeien - Paars

€ 14,36 € 17,95

Direct leverbaar
Hawke Enkelboeien

€ 17,95

Direct leverbaar
Zwart met rode enkel boeien

€ 29,71 € 34,95

Direct leverbaar
Boot Suspension Restraints

€ 149,95 € 389,00

Direct leverbaar
Metalen Enkelboeien

€ 22,95

Direct leverbaar
Leren voetboeien

€ 52,95

Direct leverbaar

Enkelboeien Bestellen

Uiteraard doen we onze naam eer aan en hebben we ook een ruim assortiment enkelboeien. Ben jij graag de baas in bed? Of onderwerp je jezelf graag aan een ander? Met enkelboeien kun je de machtsverhouding duidelijk aangeven. Geef de controle eens uit handen en geef je totaal over aan je (seks)partner. Of ben jij degene die je partner in de boeien slaat?

ENKELBOEIEN
Enkelboeien zijn vaak extra ruim met een lange ketting tussen de boeien. Naast enkelboeien met kettingen zijn er ook enkelboeien die je los kunt dragen. Losse enkelboeien kun je met haken aan elkaar bevestigen om ze vervolgens vast te maken aan het bed of aan een spreidstang. Combineer enkelboeien met handboeien voor totale controle

VASTGEBONDEN
Als één van de (seks)partners is vastgebonden, ligt de regie van het spel bij de andere partner. Dit kan allerlei kanten opgaan, van strelen of kietelen met een veer tot keirharde sm, maar wat vaak gebeurt, is dat er een erotisch 'plaagspelletje' met de vastgebonden partner wordt gespeeld. Hierbij wordt de onderdanige partner geprikkeld tot op een bepaald niveau, maar het verlangen om daarna verder te gaan wordt vervolgens niet ingewilligd. Door op deze manier het hoogtepunt uit te stellen, worden de seksuele verlangens versterkt.

BDSM ENKELBOEIEN BESTELLEN
Koop enkelboeien of andere seksartikelen bij Enkelboeien.nl. Bestel je op werkdagen vóór 23.30 uur, of in het weekend vóór 22.30 uur besteld, dan heb je je bestelling de volgende dag in huis. We versturen je bestelling steeds naar het door jou opgegeven adres. Mocht je op het moment van bezorgen niet thuis zijn, dan wordt je bestelling niet bij de buren afgeleverd. Wij verzenden je bestelling altijd in een blanco doos zonder vermelding van een afzender. Je kunt je besteling ook afhalen bij een afhaalpunt van PostNL of Bpost. Wij leveren wereldwijd. Achteraf betalen is bij ons mogelijk.

HOE GEBRUIK JE ENKELBOEIEN?
Met enkelboeien kan je partner bijna geen kant meer op en is hij of zijn overgeleverd aan jouw wensen. De meeste enkelboeien zijn makkelijk te gebruiken en wijzen zichzelf uit. Als je enkelboeien bij ons koopt zal op de verpakking meer informatie staan over het gebruik en het aanbrengen van de boeien. Breng enkelboeien in elk geval nooit te strak aan!